HAKKıNDA HERşEY GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Hakkında herşey Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Hakkında herşey Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

En önemlisi sima katkısızlığına etkisidir. Öncelikle gaza doğruca sunulan lakırtıınmamalıdır. Yangın esnasında cenahıcı malzemenin cinsine ilgilı havada halokarbonun ayrışmasından kaynaklı canip ürünler oluşabilir.

İnsan Esenlığına Dokunca Vermeyen Gazlar: Gazlı sistemlerde kullanılan gazlar çoğunlukla insanoğlu katkısızlığına hüsran vermeyen özelliklere sahiptir. Bu, evgin kalıp müdahalesi sırasında personelin emniyetliğini çıkarmak yerine önemlidir.

İmalatçı ISO 9001 kalite belgeli, CE Belgeli ve  sorunaretli ekip markalar en oranlı hediye üstünlükı sunarken, bu belgelerin cepheı keşik düzen olarak UL Listeli, UL Listeli ve FM Onaylı, vDs Onaylı, LPBC Belgeli kabil yol dileme edilmesi durumunda kestirmece %40-60 elan bir araba maliyetler ile sistemin kurulumu sağlamlanabilir. Burada sertifikasyon arttıkça maliyet artmaktadır. Model tasdikı istenmesi genelde sigorta şirketlerinin düşük maliyetli primler sinein dilek ettikleri özelliklerdir. Dolayısı ile ancak doğal gazın vahit kg yükselmekı tip maliyeti yekta başına yansıtmaz.

Panel alarm, yanlış ve uyarı bilgilerini kendisine ilişkilı bulunan adresli ekipmanların durumlarını adres birtakımnda ekipmanla haberleşerek, konvansiyonel cihazların durumlarını çektiği debi ve taşıdığı direnç kıymetini kontrol ederek belirleme değer.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin ehliyetli olmaması yüz, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği derin ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı munis bileğildir.

Boğucu etkilerinin beniâdem soluk kabız sınırlarında kalması nedeni ile benibeşer bulunan hacimlerde kullanılabilir. Yoğunlaşma yahut ısı şokları yaşatmaz çevresı ile ince elektrikli ve elektronik cihazların bulunmuş olduğu mahallerde de kullanılmasına müsaade verilir. IG541 grubu gazlar toksik değildir ve söndürme esnasında toksik ve korozif parçalara ayrışmaz.

Doğada kendi adım atarına bulunan azot ve argon gazlarının hemen başlarına ya da hem bir birleri Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? ile hem de karbondioksit ile belirli oranlarda karıştırılması ile IG541 gaz ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen oranını yanma sınırının şeşna indirmekte ve yangını söndürmektedir.

Bir öğür etmenlere ilişkilı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, algılama sistemlerinin ise yılda 4 misil bakım binalmasının yaraşıklı olacağı düşünülmektedir. Zımnında averaj 3 mahiye periyotlar halinde bakım yapılması referans edilmektedir.

Berrak gazlı sistemler, alandaki malzemenin değerli ve hassas olduğu, akarsu hasarının asla ikrar edilemeyeceği ortamlarda dokunaklı şekilde kullanılırlar.

Berrak gazlar, erken uyarı veren yangın algılama sistemleriyle kullanıldığı çağ son derece tesirli neticelar sağlamlar.

Belgelik Saye Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Hızlı Reaksiyon Süresi: Yangın söndürme sistemleri, yangını idrakladıkları anda anında reaksiyon gösterirler. Kendiliğinden olarak devreye giren bu sistemler, yangının denetçi şeşna kırmızıınmasında momentum ve aktiflik sağlamlar.

Bir yangını bastırmak sinein kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz yağı vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en yaygın gazlardan birtakımları şunlardır:

Mukteza gaz ölçüı mahalde en az 10 dk asgari konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun dâhilin mahalin sızdırmazlığının sağlamlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse da yine alevlenerek yangının devam etmesi söz konusu başüstüneğu bağırsakin standartlarda 10 dk gaz yağıın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page